Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΘΕΜΑΤΑ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2012, ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

51 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    πως σας φανηκαν τα θεματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Ο χριστός και η Παναγιά!!!τ θέματα ήταν αυτά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    ΜΑΓΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 60 ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΓΑΜΙΣΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

      ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10, ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ....

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Πιστευω πως τα ιππευσαν τα παιδια που δωσαν σημερα φυσικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Θέματα για τρίτο έτος φυσικού τμήματος χωρίς καμία διαβάθμιση δυσκολίας. Μπαμ και έξω. Τι να πει κανείς ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    το 4 ηταν ευκολο .............νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

      τα τρια απο τα τεσσερα ερωτηματα ηταν ευκολα αν τα ειχες δει στο φροντηστηριο.Και για να τα δεις στο φροντηστηριο επρεπε να ησουν σε τμημα του 19-20.Και ποσοι απο αυτους τους λιγους το θυμηθηκαν και το εγραψαν.Το τελευταιο ερωτημα το ελυνες μονο αν το εχεις ξαναδει και το ηξερες παπαγαλια (σα μεθοδολογια εννοω).

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Gia ton mpotso itan ta thema... Gamise ta... Na paei na gamithei autos pou ta ebale... Ama einai etsi kai ta upolipa den tha perasoume pouthena... Prepei se kathe mathima na mas gamane na poume...???? Na pane na gamithoune...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    ειλικρινά τα θέματα ήταν τελείως απρόβλεπτα από εκεί που μόνο μια χρονιά έπεσαν ταλαντώσεις 4ο θέμα ξαφνικά σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και φέτος...αν είναι δυνατόν τι τους κάναμε φέτος ρε παιδιά και θέλουν να πατώσουμε όλοι...!!εντάξει δεν λέω δεν ήμουν και από τα πιο προετοιμασμένα άτομα στη φυσική αλλά μια βάση την περίμενα...λέω δεν μπορεί μας έβαλαν μαλακίες στατιστική θα μας σκεφτούν στη φυσική και θα βάλουν πιο εύκολα...πούτσες!!να τους καεί το dvd το cd player το pc και να ξεχάσουν ό,τι ξέρουν από φυσική γιατί μας κατέστρεψαν....με τι ψυχολογία ρε γαμώτο θα πάμε τη Δευτέρα για μαθηματικά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Γιατί το καναν???? Θέλουν να αλλάξουμε την κυβέρνηση ρεεεεεε!!!!!!Όλη τη χρονιά έγραφα 20 στο σχολείο,17 στα δύσκολα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου και σήμερα...14??? Ουστ από δω!!! Δε θα τους περάσει...να μας χαλάσουν την ψυχολογία θέλουν και να μας κάνουν να παρατήσουμε αυτόν τον αγώνα που ρε πούστη μου κάνουμε εδώ και δύο χρόνια(και δύο καλοκαίρια!)!!!!Όχι ρε δε θα τους περάσει!Ο αγώνας συνεχίζεται!!Και πείτε τους να ετοιμάζονται... έρχεται η σειρά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    ...ετσι παιδια μη το βαζετε κατω..δεν πειραζει που τα θεματα ηταν χαλια μαυρα...στη χωρα μας δεν θελουν μαχητες αλλα φοβισμενα ζωακια.....συνεχιστε με δυναμη!!!!!!!..δυνατα και αισιοδοξα.....φατε τους!!!!!!!!μια εκπαιδευτικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    παιδια είμαστε μαζί σας. Μην αφήνετε κανέναν πούστη να σας καταβάλλει ψυχολογικα. Ο κόσμος σας ανήκει. Πάρτε τον στα χέρια σας. Εμείς ξοφλήσαμε... ένας εκπαιδευτικος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    μαθητές μου πήγαιναν για 18-20 έπεσαν στο 15!!!!όλη την χρονιά γ*****ε να διαβάζουμε για να γράψουμε τόσο χάλια..??!!! προσωπικά έγραψα 13...δεν ξέρω τι βαθμός θεωρείται με βάση αυτά τα θέματα..αλλά παιδιά προς Θεού..μην το βάλουμε κάτω!!!πρέπει να αποδείξουμε ότι εμείς που είμαστε το μέλλον της χώρας θα τα καταφέρουμε ότι και να μας κάνουν....γι'αυτό πάμε δυναμικά για μαθηματικά!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

      ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΗΣΗΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    ποσο τσουζει να βλεπεις οτι η λυση του Γ3 την εχεις γραψει και μετα την εσβησες για να γραψεις μια βλακεια... 6 πολυτιμα μορια χαμενα... 2ο θεμα 3 σελιδες... για το 4ο μου ειχε μεινει μιση ωρα... οχι μονο δυσκολα αλλα και πολλα νομιζω... πηγαινα για 20 εμεινα στο 15... κριμα κυριως για τα παιδια... μια μαθηματικος-εξεταζομενη (με θεματα σαν τα σημερινα μπορει ουτε τη δευτερα να μη γραψω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

      Κι εγώ το Γ3 το έκανα σωστά στην αρχή κι επειδή απέκλεισα να βγαινει η ω=0 στο θμκε πήρα το έργο του βάρους θετικό...μαζι με όλα τα άλλα που έκανα πήρα 14

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

      ακριβως, κι εγω αυτο ειπα... κουλο λεω να βγαινει 0, οσο για το Γ4 θα ακουσει κανεις οτι μπορει να το καναμε στο προχειρο να μην εβγαινε και τελικα δεν το καναμε? ασε που αν το παρεις αναλογικα, να περιμενουμε 4ο θεμα μιγαδικους??? τι να πει κανεις!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    παιδιά μη το βάζετε κάτω...ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗ ΒΑΣΗ , ΕΊΝΑΙ Η Ρ Ω Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Τι θελαν να δείξουν και τα πεθαναν τα παιδιά,κρίμα τόσο διάβασμα ολη την χρονια,θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί οι αρχιμαλακες που βαλαν τα θέματα...αλλά δεν θα τους περασει,με δύναμη και το κεφάλι ψηλά για τα μαθηματικα ...Θα έρθουν και οι εκλογές και τοτε θα ειναι η σειρά μας να βάλουμε...θέματα, μια μανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    " Η Φυσική είναι λογική και η λογική ...είναι φυσική" .
    Όποιος είχε καταλάβει το νόημα της παραπάνω φράσης , θα καταλάβαινε και τα σημερινά θέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

      ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΛΛΟΝ 19 ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΛΥΝΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΥΝΟΕΙ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΥΧΕΡΟΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΡΙΒΗΣ 2ΡΙΖΑ3/3(ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 1???)ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΤΡΙΒΗΣ Α'ΛΥΚΕΙΟΥ) ΤΟ μ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 1!!! ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΞΕΧΝΑΓΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ....

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Ας τα καταλάβαιναν πρώτα αυτοί που τα έβαλαν και έκαναν λάθος το Γ4 και μετά ας τα έβαζαν και για μαθητές της Γ' Λυκείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Θέματα Πανελληνίων Εξετάσεων 2012 στο μάθημα
    «Φυσική Κατεύθυνσης»
    25/05/2012

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΩΝ

    “Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών ως ύστατη προσπάθεια να σώσει την τιμή και το κύρος της επιστήμης, ζητά συγνώμη για αυτά τα θέματα από τις μαθήτριες και τους μαθητές που διαγωνίστηκαν σήμερα”
    Τα θέματα της Φυσικής Κατεύθυνσης ήταν εντός διδαχθείσας ύλης .
    Το θέμα Γ 4 όπως διατυπώθηκε είναι επιστημονικά λανθασμένο. Η ράβδος παίρνει αρκετή ενέργεια μέσω του έργου της δύναμης F ώστε να κάνει ανακύκλωση, με αποτέλεσμα η κινητική της ενέργεια να αυξάνει επ’ άπειρον.
    Εκτός από το πρώτο θέμα που αποτελούσε το 1\4 των θεμάτων (δηλαδή 25 μονάδες), τα υπόλοιπα απαιτούσαν μεγάλη εμπειρία και ιδιαίτερη διαίσθηση στη φυσική, σαν να επρόκειτο για διαγωνισμό ταλέντων φυσικής.
    Η χρονική διάρκεια των 3 ωρών δεν επαρκούσε για την αντιμετώπιση θεμάτων τέτοιου επιπέδου. Ως αποτέλεσμα καταργείται η διαβάθμιση στην βαθμολογία και δεν ανταποκρίνεται στον σκοπό της, δηλαδή την εισαγωγή των μαθητών ανάλογα με το επίπεδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
    Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών ως ύστατη προσπάθεια να σώσει την τιμή και το κύρος της επιστήμης, ζητά συγνώμη για αυτά τα θέματα από τις μαθήτριες και τους μαθητές που διαγωνίστηκαν σήμερα. Καλούμε τους συναδέλφους βαθμολογητές μέχρι να υπάρξει διορθωτική ανακοίνωση, να μην προχωρήσουν στη διόρθωση των γραπτών.

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

    Ζαρκαδούλας Γιώργος
    Καράβολας Βασίλειος
    Κασίδης Αθανάσιος
    Μάντης Βαγγέλης
    Νικολάου Χαράλαμπος
    Οικονομίδης Μάκης
    Πανάγος Λουκάς
    Σαββάκης Απόστολος
    Τσεφαλάς Κώστας
    Φράγγος Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Συνάδελφοι φυσικοί, που θα πάτε να διορθώσετε τα γραπτά των παιδιών, αντιδράστε. Μην ξεκινάτε να διορθώνετε. Τα παιδιά δεν μπορεί και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση είναι τα θύματα των δικών μας λαθών. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    καλα ε τι σκωτσεζικο ντους ηταν αυτο που μας κανανε σημερα!!!! ελεος δηλαδη... επρεπε δηλαδη να περασουν τοσες ωρες για να καταλαβουν οτι εδωσαν λαθος το ερωτημα Γ4??? ντροπη τους!! γιναμε λιωμα 3 ωρες.. μας πονεσε το κεφαλι.. ελπιζω τουλαχιστον να τα διορθωσουν σωστα και με επιεικια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    μην επιτρεπετε παιδια μου στους ανεγκεφαλα μορφωμενους να τσακισουν τα φτερα σας. οπως βλεπετε εριξαν την ελλαδα μας στο πατο και τωρα θελουν να τα βαλουν και με το μελλον που ειστε εσεις.Ανοιξτε τα φτερα σας και με κριτικο πνευμα συνεση δυναμη αλλα και πεισμα και θυμο για τις τρικλοποδιες που εσκεμενα σας βαζουν αποδειξτε οτι ειστε ελευθεροι αγωνιστες και δεν σας πτοουν οσες παρασκηνιακες σκευωριες κι αν γινουν.Μια μανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

      ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Εφυγε το παιδι μου το πρωι εχοντας την πεποιθηση τι θα γραψει 20 και γυρισε με κομμενα τα φτερα και με την απελπισια να εχει πεσει πανω του μετατρεποντας τον σε ζομπι.Να απολογηθουν αυτοι οι αλητες του υπουργειου που παριστανοντας τους θεους επαιξαν με την ψυχη των παιδιων μας, με το μελλον τους με την ζωη τους.Ορκιζομαι στο θεο πως αν παθει κατι το παιδι μου θα τους σκισω. Μια μανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Λύνοντας τα θέματα, με την πρώτη ματιά, δεν κατάλαβα ότι είναι άπειρη η μέγιστη κινητική ενέργεια. Αμέσως όμως κατάλαβα ότι είναι άπειρη η βλακεία όλων αυτών που έβαλαν τα θέματα. Θα πρέπει να ντρέπονται ......... Να μην ξανα μπουν σε τάξη, που αμφιβάλλω αν μπαίνουν. Παιδιά που μόχθησαν, μελέτησαν, έγραψαν σχεδόν τα ίδια με αυτά που δεν μελέτησαν. Δεν υπήρχε κλιμάκωση δυσκολίας. Ένας εκπαιδευτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    Είναι άδικο να γκρεμίζουν τα όνειρα τόσων παιδιών μέσα σε 3 ώρες,που ολο τον χρόνο μόχθησανκαι κουραστικαν,σίγουρα αυτοί που έβαλαν τα θέματα δεν υπήρξαν ποτε γονείς, με τι δύναμη θα πανε αυτα τα παιδιά να γράψουν μαθηματικα?? Αξίζουν συγχαρητηρια κατόρθωσαν να σπάσουν και να γκρεμίζουν ταΝΙΆΤΑ ,ενας ΠΑΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΉΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ 20 ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ...ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΘΊΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ(ΔΙΟΙΚΗΣΗ) ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΤΙΚΑΝ ΕΞΥΠΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    TA ΘΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ !!!ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ 18 ΚΑΙ ΤΡ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ 8 !ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΗς ΑΛΛΗς ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΝ Μ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙς ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΚΟΤΩΜΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος25 Μαΐου, 2012

    ΡΕ ΚΤΙΝΗ ΡΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΒΡΉΚΑΤΕ ΝΑ ΒΓΆΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΊΑ ΣΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος26 Μαΐου, 2012

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ...ΓΙΑ ΤΟΝ Μ....Α ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ...ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ...ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 20... ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ.... ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27 Μαΐου, 2012

      ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΚΟΠΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ Κ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος27 Μαΐου, 2012

    Ολοι στα ιδια θεματα γραψανε, ολοι τις ιδιες δυσκολιες αντιμετωπισανε. Ας ξεχωρισει ο καλυτερος, ο ψυχραιμοτερος, ο πιο διαβασμενος, ο πιο εξυπνος, αυτος με τον πιο δυνατο χαρακτηρα.

    Η μονη σωστη παρατηρηση ειναι αυτη για την κακη διαβαθμιση στη δυσκολια.
    Ας μην ξεχναμε ομως την προς τα πανω κακη διαβαθμιση που υπαρχει στις "μεγαλες" σχολες. Οταν εχουν βαση 19000 σημαινει οτι και ο τελαυταιος εχει γραψει ουσιαστικα αριστα. Δεν ειναι διαβαθμιση αυτο, ειναι προφανες. Ενω τωρα με πιο δυσκολα θεματα θα υπαρξει σοβαρη διαβαθμιση σε αυτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27 Μαΐου, 2012

      Ένα ειναι σίγουρο δεν έχεις παιδι .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27 Μαΐου, 2012

      Το να αγαπας το παιδι σου σημαινει οτι το επιβραβευεις οταν πεφτει στην καταθλιψη στην πρωτη "σοβαρη" αναποδια της ζωης του? Και μαλιστα την ιδια ακριβως αναποδια περασαν ΟΛΑ τα παιδια, οποτε στα ισα ειναι. Αν δηλαδη του τυχαινε μια *προσωπικη* αναποδια οπως πχ ενα κρυολογημα τι θα εκανε, θα φουνταριζε??
      Για τους καλους μαθητες τα δυσκολα θεματα ειναι ευκαιρια να ξεχωρισουν, οι κακοι (δυστυχως) θιγονται μονο. Αν αντι να το δουν σαν ευκαιρια το βλεπουν σαν αφορμη για κλαψα ειναι αξιοι της μοιρας τους.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27 Μαΐου, 2012

      Επιβεβαιωσες την παραπάνω απαντηση μου ΕΥΤΥΧΩΣ!!! Δεν έχεις παιδι

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος27 Μαΐου, 2012

    Δεν χρειάζεται να προσπαθεις να καλύψεις τις τύψεις σου με κακιες" υψηλού επιπέδου" απλα φρόντισε την επόμενη φορά που θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλειςθεματα,να σκευτεις οτι τα παιδιά εκτός από μυαλό έχουν και ψυχη,και χρειαζονται και τα δυο για να ειναι κάποιος αρτιος σε οποια ηλικία η θεση βρίσκεται...τρανό παράδειγμα η μοναδικη κα Αρβελέρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28 Μαΐου, 2012

      Αν αναφερεστε στα παραπανω σχολια, φοιτητης ειμαι. Και προφανως δεν εχω παιδι, και προφανως δε χαιρομαι για τα προτυπα που περνατε στα δικα σας.
      Οσο για την κυρια Αρβελερ, συγκρινετε ανομοια πραγματα: Πολυ σωστα εκρινε η κ. Αρβελερ οτι ενα κειμενο εντονα αλληγορικο, με ασαφη δομη δεν ειναι καταλληλο για να κριθει ενα παιδι 18 χρονων στην κατανοηση λογου, αφου απαιτει βιωματα και ωριμοτητα 30ρη. Δινει λοιπον μια υποκειμενικη βαση συγκρισης των μαθητων, αντιστοιχη με το επιστημονικο λαθος στο Γ4 της φυσικης, το οποιο προφανως ηταν... λαθος.

      Αλλο ομως υποκειμενικοτητα και αλλο *αντικειμενικη* δυσκολια, ιση για ολους.

      Και οσο για τα καϊμενα παιδακια που εχουν ψυχουλα, ψυχη εχουν και οι καλοι, εξυπνοι, σοβαροι μαθητες που λογω των ευκολων θεματων αρκουν 1-2 απροσεξιες καπου για να βρεθουν εκτος της σχολης που στοχευαν για να βρεθουν στη θεση τους μαθητες που μπορει να εχουν σαφως μικροτερη αντιληψη και ηταν απλα πιο επιμελεις ή εστω τυχεροι. Αλλα η συμπαθεια παει παντα προς τη μαζα και οχι προς τους λιγους που μπορουν να ξεχωρισουν και να κανουν κατι καλυτερο στη ζωη τους. Γνωστο και απο την πολιτικη βεβαια αυτο...

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος27 Μαΐου, 2012

    Πολύ κουβέντα έπεσε για το λάθος θέμα, για το ότι "πήγαινα για 20 και είμαι στο 14" και άλλα πολλά όπως η διαβάθμιση της δυσκολίας των θεμάτων. Στην διαβάθμιση λοιπόν είναι το κλειδί. Πώς καλαβαίνει κανείς τη διαβάθμιση; Τέσσερα θέματα ίδιας βαθμολογικής βαρύτητας και διαφορετικής δυσκολίας, όπως είναι τώρα η κατάσταση, δεν είναι διαβάθμιση αλλά κοροιδία απέναντι στους μαθητές που διάβασαν και κόπιασαν και επιβράβευση των αδιάφορων.Για αλλαγή της βαθμοδότησης των θεμάτων ανάλογα με τη δυσκολία τους δεν άκουσα κουβέντα μέχρι σήμερα όχι εδώ αλλά και γενικότερα.Γι αυτό οι θεματοδότες ψάχνουν να βάλουν ότι περίεργο τους έρθει για να ξετινάξουν τα παιδιά. Αλλο μεγάλο πρόβλημα για το ποιόν των θεμάτων είναι το ότι όλα τα φροντιστήρια δημοσιεύουν πολύ πυκνά, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θέματα επί παντός επιστητού οπότε αναγκάζουν την επιτροπή να καταφύγει σε αυτές τις παραδοξότητες αφού απορρίπτονται εκ του νόμου όλα τα δημοσιευμένα θέματα. Ενας Εκπαιδευτικός ( Φυσικός ) και Γονιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος08 Ιουλίου, 2012

    βλεπω ολα αυτα τα σχολια και πραγματικα αρχιζω και τρομαζω.....γαμω το κολο κρατος...δν θα τ αφησω ετσι....θα βαλω τ δυνατα μ...ετοιμαστειτε γ τν επομενη χρονια !!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ Γ@@ΤΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος13 Ιουλίου, 2012

    βρε ουστ σ ολους τους καφρους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος13 Ιουλίου, 2012

    και ξανα ουστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αντε βρε παλιοζωα..Μια χαρα ηταν τα θεματα,οπως επρεπε να ειναι...μην σας πω οτι μπορουν να μπυν και δυσκολοτερα...Εγινε αυτο που επρεπε,ξεχωρισαν μονο οσοι ειχαν αρχιδια....Οσοι σκραπες ειχαν την απαιτηση να γραψουν αριστα επειδη διαβασαν λιγο παραπανω πηραν οτι τους αξιζει ενα 17,που δεν λεω οτι ειναι κακος βαθμος εννοειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι ζωο και στο δικο μ σχολειο ο καλυτερος μαθητης που βγηκε και πρωτος σε ολο το σχολειο εγραψε 17 φυσικη που το παιδι απλα το εχει τρελα διαβαστερος , πανεξυπνος με τσαγανο που αυτος πηγε για 20 γτ οντως μπορουσε να το γραψει δν ηταν απο τους προετοιμασμενους- πασαλειματα. Η φυσικη 17 τον εριξε γτ ολα τα αλλα τα ειχε 20 αυτος δν ειχε αρχιδια ρε μουνι? μαθατε ολοι και μιλατε βα βαλετε το υφακι στον κωλο σας γιδια. τα θεματα ηταν δυσκολα συγκριτικά με τις αλλες χρονιες και με αυτο που περιμεναν οι καθηγητες .Κανεις δν ειπε οτι η φυσικη ειναι ευκολη και κανεις δν πιστευει οτι μπορει με χαβαλε να παει να γραψει κανα 17 ή εστω βαση. Πανω απ ολα παιξανε με την ψυχολογια των παιδιων διαβασμενων τελεια και μη. Δεν πανε ολοι για 20 στην φυσικη ρε φιλε αλλα καποιος που θελει να γραψει 10 γιατι να μην μπορει ουτε αυτο? οπως ειπες τα θεματα ηταν ΜΟΝΟ γιαυτους που ηταν αριστοι (αν και ουτε αυτοι πετυχαν το 100 %) μονο αυτο δν εινα ιαδικο? δν δινουν ολοι για πολυτεχνεια γαμω το φελεκι μου. βιασμος.

      Διαγραφή